Franchise

  • Varför PeGe Promotion?
  • Så startar du
  • Intresseanmälan

Svep/dra för att byta bild

Varför PeGe Promotion?

Var med och starta branschens första Franchisekedja! Du får en;
beprövad affärsmodell
omfattande utbildningsprogram
löpande support
förmånliga leverantörsavtal
hemsidor, webbshop och beställarsidor i framkant
färdiga lager och logistiklösningar
kvalitets och miljösystem
och förmånen att samarbeta med passionerade kollegor som älskar kreativ kommunikation!

pege_spegelpege_lokal

Så startar du

Börja med att fylla i en intresseanmälan. Du får då utan förpliktelser informationsmaterial via e-post, där du kan läsa mer om PeGe Promotion®, om franchisekonceptet och mycket annat.

Det händer sen

Medan vi behandlar din intresseanmälan föreslår vi att du funderar närmare på vilken stad du vill utgå från, om du vill ha ett hemmakontor eller ett kontor med färdigt visningsrum.

Därefter träffas vi för ett personligt möte i Västerås för att diskutera möjligheterna. Du kommer innan mötet få en budgetmall att arbeta med. Om du väljer att bli franchisetagare och har blivit antagen genomgår du två utbildningar under tre dagar. Därefter analyserar vi tillsammans dina förutsättningar för uppstart och går igenom checklistor.

När du är redo att sätta igång får du en mentor som ger hjälp och råd i samband med öppnandet. Ta nästa steg nu med hjälp av din egen drivkraft att lyckas! Detta kan vara din möjlighet att tjäna de pengar du skulle vilja, samt få den frihet och livsstil du längtat efter när du blir din egen chef!

Intresseanmälan

Tror du på vår affärsidé, är kreativ, engagerad och brinner för att göra bra affärer. Är du serviceinriktad med social förmåga, har ordnad ekonomi och ett mindre startkapital. Tveka då inte att fylla i PeGes intresseanmälan här för mer information.

Intesseformulär