Kort fakta

  • Grundat 1992.
  • Finns i Västerås & Eskilstuna.
  • Aktivt miljöarbete och jobbar efter kvalitetssystem ISO 14000, ansluten partner till REPA.
  • Certifierad medlem i SBPR, Svensk Branschförening Profil och Presentreklam.
  • Jobbar efter kvalitetssystem ISO 9000 / 2000.
  • Medlem i EPPA, European Promotional Products Association.
  • Franchisekedja sedan 2014.

profil

Affärsidé

Förstärka kundens varumärke genom kompetens och kreativitet

Vision

”Med kompetens och kreativitet vara en av de största företagen i vår bransch med god lönsamhet. Detta genom att verka på de största marknaderna och erbjuda en smartare lösning för våra kunder”

Affärsområden

wll

Web Lager Logistik

Vi fixar allt från beställning till paket i handen! Med den senaste tekniken och de bästa avtalen hjälper vi våra kunder att hitta smarta, snabba och billiga lösningarna inom lager, distribution och fakturahantering.

pa

Promotion Agency

Vi älskar kreativ kommunikation! Allt inom strategisk varumärkesdesign, spännande formlösningar, klurig direktmarknadsföring och vassa idélösningar.

mmm

Marknadsföring Motivation Medarbetare

All marknadsföring börjar hos våra egna medarbetare! Vi är specialister inom varumärkesarbetet & kommunikations- aktiviteter som får er personal att känna sig varumärkeskalibrerade på riktigt!

Produktmedia

Det gäller inte att skrika högst utan prata så att rätt personer hör!

Vårt moderna informationssamhälle förser oss med mängder av informations- och kommunikationsteknologi, dagligen översköljs vi av budskap. Man försöker ersätta relationer med räckvidd, men faktum är att publikens storlek inte är det som definierar framgång av en marknadsföringsaktivitet.

Att hitta en balans mellan digital information och relationer är ett måste i den dagliga kampen om att tränga igenom mediebruset. Vi talar gärna om Produktmedia som en effektfull och kostnadseffektiv lösning för olika marknadsföringsaktiviteter.

Produktmedia är ett relativt nytt samlingsbegrepp, en samlad term för bland annat presentreklam, give aways, merchandise med mera. Det är internt/externt distribuerade artiklar som är framtagna i syfte att förmedla ett budskap samt bygga och marknadsföra varumärket. Det kan vara allt från företagsprofilerad personal, isskrapor, displayskyltar med mera.

PeGe Promotion brinner för markandsföring och kommunikation och vår personal är här för att ta ditt företag till nya höjder. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!